zelfstandig schilder
Start een schildersbedrijf in 8 stappen Ikgastarten. Stroke 1. Open menu. Close. LinkedIn. Twitter. Facebook. Whatsapp. E-mail. Like. Like. Dislike. Dislike.
Als je start als zelfstandig schilder, komt er veel op je af.Start in 8 stappen met je eigen schildersbedrijf. Bereid je voor op de start. Het starten van een onderneming vergt de nodige voorbereidingen. Het helpt om alles netjes op een rij te zetten. Denk bijvoorbeeld aan.: Een ondernemersplan schrijven. Een bedrijfsnaam bedenken. Je uurtarief of kostprijs. Een busje auto van de zaak. Bouwmaterialen en gereedschap. Een zakelijke rekening. Bedrijfskleding tegen de verfspetters. Schrijf een ondernemingsplan. Het schrijven van een ondernemingsplan helpt je als starter om jouw plannen concreet te maken. In dit plan licht jede kansen en risico's' van je toekomstige onderneming toe.Wat is de toegevoegde waarde en hoe ben je anders dan jeconcurrenten? Met een compleet ondernemingsplan ben je goed voorbereid om een bedrijf te beginnen.
Wat is EigenZaak - Sigma.be.
Als zelfstandig schilder komt er heel veel op u af. Daarom heeft Sigma, speciaal voor zelfstandige schildersbedrijven, het servicepakket 'EigenZaak' in het leven geroepen. Zodat u meer tijd overhoudt voor zaken waar u echt voor gaat: ondernemen en schilderen bijvoorbeeld.

Contacteer ons