schilderwerken
Schilderwerken Antwerpen Professioneel Schildersbedrijf.
Linda en Hans Antwerpen. We waren op zoek naar een vakkundige behanger voor onze nieuwe woning. Binnen korte tijd ontvingen we een gratis offerte waarin onze wensen waren opgenomen. Een aantal weken later konden we al genieten van een perfect behangen woning. Bedankt Decolux voor de snelle afhandeling, de snelle service én de scherpe prijs. Zeker een aanrader. Corine en Jan Berchem. Ik heb onlangs een oude woning gekocht die ik wilde laten voorzien van een modern interieur. Het schilderwerk voor het interieur wilde ik daarbij aan een professional overlaten. De mannen van Decolux hebben me fantastisch geholpen in het kiezen van de juiste kleurencombinaties. Ze hanteren een snelle en praktische werkwijze welke ook nog eens voor een geweldig eindresultaat zorgt. Ik ben zeer tevreden over het geleverde schilderwerk. Nogmaals mijn hartelijke dank! Johan van Hout Schoten. VRAAG NU EEN OFFERTE. Wij werken uitsluitend met de beste merken voor het beste resultaat! Tel: 32 487 28 31 09. Decolux Projects Webdesign by RSite Design.
thiers-horizon.be
Anseeuw - Schilderwerken - Decoratie - Brugge - Verfwinkel.
of bel ons op 050 27 80 60. Onze klanten getuigen over de samenwerking. De reden waarom we voor Anseeuw kozen, was voornamelijk omdat we 10 jaar geleden bij de buren gezien hadden dat uw firma kwaliteitsvol werk afleverde. Het gebruik van kwaliteitsverf. Luisterbereidheid naar de klant toe. Goede coördinatie en samenwerking met andere betrokkennen. De firma Anseeuw is een ideale partner om schilderwerken uit te voeren bij onze grotere renovatiewerken. Ze werken binnen het afgesproken kader en respecteren de timing. Er is een goede communicatie met de zaakvoerders en met de medewerkers. En wellicht het meest belangrijke, de uitvoering voldoet telkens aan de verwachtingen! Tot binnenkort op de volgende werf. BVBA CLOET ONDERHOUDS- EN RENOVATIEWERKEN. We zijn heel tevreden over het schilderwerk, het resultaat is zeer mooi. Alles werd zeer goed en proper geschilderd.
aldiva-works.be
Schilderwerken Interio Lochristi.
Vraag ons voor uw behang- en schilderwerken. U kan bij ons terecht voor alle decoractie- en schilderwerken in Lochristi met dat tikkeltje meer. Een eerlijke prijs en een onbetwistbare kwaliteit staan daarbij steeds voorop. Bezoek onze winkel. Alle schilderwerken tot in de kleinste hoekjes.
gd-energy.be
Schilderwerken Alle informatie over schilderwerken.
Voor binnendeuren is acrylverf zeer geschikt, omdat deze verf geen oplosmiddelhoudende middelen bevat, waardoor het geen sterke geur afgeeft in uw woning. De trap is vaak één van de eerste dingen die u ziet in een huis, wat het een belangrijk schilderwerk maakt. Als u al veel aan het schilderen bent in uw huis kunt u de trap niet achterwege laten. Doordat de kans op slijtage groot is, wordt er een 2-compenent vloercoating gebruikt. Dit bestaat uit een basiscoating en een verharder die slijtage tegengaat. Ook bestaat er een anti-slip verflaag, waardoor een geschilderde trap minder glad is. De voorbereidende werkzaamheden bestaan uit het stof- en vetvrij maken van de treden en het schuren en repareren van de treden indien dit nodig is. Een vakman schildert de trap door een grondlaag aan te brengen, deze op te schuren en vervolgens af te werken met een eindlaag. Bespaar geld door een schilder in te huren. Schilderen is niet voor iedereen weggelegd. Bij veel schilderwerken komt meer kijken dan u denkt. Het is dus handig om een professionele schilder in te schakelen.
pattynrenovatie.be
Professioneel schilder Halle-Zoersel - Schilderwerken Tom Verelst.
Professioneel schilder Halle-Zoersel. Synergie tussen kwaliteit en efficiëntie. Al meer dan 20 jaar schilderen wij interieur en exterieur van huizen en commerciële panden. Ontdek hoe wij snel en in het grootste detail de ideale kleur en in je leven aanbrengen. Vraag een offerte aan.
acousticomfort.be
Schilder Danny Mattheus - Schilderwerken Leuven - Aarschot - Mechelen.
Schilder Danny Mattheus. Kwalitatieve schilderwerken, binnen en buiten, aan eerlijke en scherpe prijzen én met een snelle oplevering! Dat is wat u van ons kan verwachten! Ons team van ervaren schilders helpt u met plezier verder! Wij werken voornamelijk in de regio Mechelen - Leuven - Geel - Aaschot.
vastgoed-schatten.be
Prijs schilderwerken: Info, tips Prijsvoorbeelden.
Type woning Kosten schilderwerk buiten - richtprijs incl. € 800 à € 2.500. € 1.000 à € 2.000. € 1.500 à € 3.000. € 4.000 à € 12.000. Kosten schilderwerk binnen. Bij binnenschilderwerken zijn totaalprijzen minder gangbaar. Meestal wordt de prijs berekend per uur of per m2. We geven enkele voorbeelden. Gemiddelde richtprijs binnenschilderwerken. Type schilderwerken Kosten schilderwerk binnen - richtprijs incl. €15 à €20 per m2. Kozijnen van ramen en deuren. €6 à €8 per meter. €15 à €20 per trede. Geniet van een verlaagd btw-tarief. Er geldt een verlaagd btw-tarief van 6 voor renovatiewerken, waaronder ook binnen- en buitenschilderwerken. Het btw-tarief is daarbij alleen van toepassing op privéwoningen van minstens 10 jaar oud. Voor woningen van minder dan 10 jaar oud, maar wel minstens 5 jaar oud is er een overgangsmaatregel. In alle andere gevallen geldt het gewoonlijke btw-tarief van 21. Prijs schilderwerken drukken. Schilderwerken laten uitvoeren door een professionele schilder is misschien niet goedkoop, maar u bent zo wel verzekerd van een vakkundige uitvoering.
trapleuningspecialist.nl
Schilderwerken Decoratie in Leuven, Vlaams-Brabant Lahey.
Lahey is als decoratiebedrijf en schildersbedrijf uw ideale partner voor schilderwerken en decoratiewerken in de streek rond Leuven Vlaams-Brabant. Vakkundig, correct, en kwalitatief: dat is Lahey in een notendop. Al vier generaties lang geeft Lahey het beste van zichzelf op gebied van schilder- en decoratiewerken.
Schilderwerken Christophe Delande.
Schilderwerken Delande Christophe is een gediplomeerd schilder die steeds met kwaliteitsproducten en volgens de regels van de kunst werkt. SDC is bovendien een jonge onderneming die kwaliteit, service en na-service, alsook netheid en stiptheid hoog in het vaandel draagt. Schilderwerken zowel binnen als buiten.
Schilderwerken stijn - Als het echt perfect moet zijn!
Bij Schilderwerken Stijn genieten onze schilders steeds van de nieuwste opleidingen. Dit maakt van hun de specialisten in hun vak die efficiënt te werk kunnen gaan. We zijn pas tevreden wanneer de opdracht volledig afgewerkt is en u tevreden bent van het resultaat!
Desco schilderwerken in Hasselt - uw aannemer en vakman voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, schilderwerken, schilder, schildertechnieken, decoratietechnieken, patineren, kalkverf, wandschilderingen, kleuradvies, winkelinrichtingen, bureelinri
Menu D esco schilderwerken. Algemene schilderwerken binnen en buiten, zowel privé als projecten. Decoratieve technieken: patineren, kalkverf, etc. Kinderkamers met eventueel decoratieve wandschildering. Decoraties op maat voor horeca en themaprojecten. Desco werd in 1993 opgericht met als specialiteit algemene schilderwerken decoratieve technieken.

Contacteer ons