museum antwerpen
10 dingen die je gratis kunt doen in Antwerpen - Gids voor het Zuiden.
Ga met de roltrappen naar het dak van het MAS voor het mooiste uitzicht over Antwerpen. En extra leuk: het is gratis. Gratis naar het museum. Iedere laatste woensdag van de maand zijn er zeven musea gratis te bezoeken. Van het MAS en Red Star Line Museum tot het Rubenshuis.
aarts-vanremoortere.be
Fernand Huts opent Cobra-museum in Antwerpen De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Bovendien zit Cobra - door zijn tijdvak - netjes tussen het aandachtsveld van de hedendaagse en de schone kunsten. Er schuilt zeker een logica in om een dergelijk museum in Antwerpen op te zetten: tussen Brussel en Amsterdam in, belangrijke steden voor Cobra.
https://www.student.be/nl/antwerpen/koten/
Nationaal Museum van Douane en Accijnzen.
Dit stuk uit een inbeslagname van een lading speelgoed uit China in de haven van Antwerpen in 2019 zit nog in de beginfase. Afgezien van de ronduit belabberde afwerking van deze set van Thomas Friends wordt in dit geval zelfs oorlogstuig toegevoegd in de vorm van een ballistische raket bovenop de oplegger. Toch wel een markant verschil met de thematiek van deze Brits-Amerikaanse animatiereeks voor jonge kinderen. Ze is gebaseerd op de belevenissen van Thomas en een aantal andere locomotieven en voertuigen met zowel letterlijk als figuurlijk heel menselijke trekjes. Meer info over AAD&A en de bestrijding van namaak en piraterij.: 2022 Nationaal Museum van Douane en Accijnzen.
meetyourmind.be
Antwerpen: Museum aan de Stroom met kinderen Is het nog ver?
Home Belgiƫ Antwerpen: Museum aan de Stroom met kinderen. Antwerpen: Museum aan de Stroom met kinderen. 19 februari 2019. In de hippe Antwerpse wijk Het Eilandje ligt het Museum aan de Stroom, meestal kortweg MAS genoemd. Stroom staat voor rivier de Schelde, waar het museum vlak naast staat.
museum antwerpen
Museum Antwerpen Top-10 van 24 Musea DagjeWeg.NL.
antwerpen, Antwerpen - Ontmoet de Vlaamse schilder Peter Paul Rubens in zijn huis aan de Wapper. Hij woonde hier bijna zijn hele leven en het huis is nu een museum. 's' maandags gesloten. mechelen, Antwerpen - Technopolis is een Vlaams doe-centrum voor wetenschap en technologie.
studiocalypso.com
Home - Museum De Reede.
Over onderwerpen uit de beeldende kunst of literatuur. In de vorm van mini-concerten in het museum. Share on Facebook Share. Share on Twitter Tweet. Share on LinkedIn Share. Send email Mail. 11:00: - 17:00.: 11:00: - 17:00.: 11:00: - 17:00.: 11:00: - 17:00.: Museum De Reede biedt toegang voor personen met beperkte mobiliteit. Meer in Antwerpen: Dagje uit Antwerpen. Museum De Reede. Huisstijl door Bureau Bright - Realisatie door Creative Webdevelopment. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie Accepteren. Museum De Reede maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren.
https://carpe.be/
Museum Suites, Antwerpen - Bijgewerkte prijzen 2022.
Museum Suites is gunstig gelegen in de Antwerpse wijk, op 1,2, km van het Plantin-Moretus Museum, op 1,3, km van de Groenplaats Antwerpen en op 1,9, km van het Rubenshuis. Deze accommodatie heeft een 24-uursreceptie, een restaurant en een terras.
stoelenmatterijalexanderscholtens.be
Antwerpen museum - de musea van Antwerpen.
Het Prentenkabinet is een onderdeel van Museum Plantin-Moretus. In het Prentenkabinet worden prenten en tekeningen van Antwerpse meesters verzameld. De collectie bevat werken vanaf de 16e eeuw tot nu. Het Museum Vleeshuis vertelt het verjaar van 600 jaar klank, muziek en dans in Antwerpen.
slimcleaning.be
Pracht pret: 17 x het leukste museum met kinderen.
We hebben het allemaal nodig. En nee, je hoeft niet naar het Koninklijk Museum voor Saaie Kunsten, zoals je kan zien in dit fijne lijstje: 17 x naar het museum met kinderen. Museum met kinderen in Antwerpen. Plantin Moretus museum met kinderen.
Hoe gaan naar Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen via Bus, Tram, Trein of Veerboot?
Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Antwerpen Bres; Antwerpen Troonplaats; Antwerpen Bestorming; Antwerpen Pacificatie; Antwerpen Tropisch Instituut.
MAS Museum in Antwerp by Neutelings Riedijk Yatzer.
With the desire to obtain a museum building that would amaze, impress, surprise and seduce the visitor equally, the ever-imposing sandstone and glass tower designed by Dutch architects Neutelings Riedijk certainly meets these needs. Built on the city's' once-abandoned old docks, MAS Dutch: M useum a an de S troom // Museum on the River brings together various public and private collections and exhibits precious artifacts from around the world.

Contacteer ons