decor schilderwerken
Schilderwerken verstraetedecor.
Use tab to navigate through the menu items. of liever een accentmuur of een meerkleurige decoratieve afwerking? U kan bij ons terecht voor kleur- en stijladvies en onze ervaren vakmannen werken uw binnen- en buitenschilderwerken fijn af. 2015 by VERSTRAETE DECOR BVBA.
trapleuningspecialist.nl
Decor Fierens Schilder decoratiewerken Alle info over Decor Fierens Schilderwerken of decoratiewerken.
Zo een 16 jaar geleden vervoegde ook ik de zaak, en werd het Decor Fierens en zoon. Door diverse opleidingen en jaren ervaring werd Decor Fierens een begrip in de wereld van schilder en decoratiewerken. Door bewust de zaak klein te houden kunnen wij tot op de dag van vandaag prijs/kwaliteit, netheid en zorgvuldigheid blijven aanbieden aan onze klanten. Sedert 1 januari 2010 nam ik de fakkel over van mijn vader en streef ik ernaar te blijven evolueren in het aanbieden van de nieuwste technieken en producten en dit in verhouding met prijs/kwaliteit. Met vele jaren ervaring bied ik prijs/kwaliteit werk met de nieuwste technieken en het beste materiaal. Getuigenis van tevreden klanten. Zowel voor grotere schilderwerken als fijnere kleine zaken kan je op Decor Fierens rekenen!
Jeri Decor - Home.
Op het vlak van industriële decoratie kent Jeri Decor zijn gelijke niet.: Jeri Decor is de specialist bij uitstek voor het aanbrengen van hoogkwalitatieve vloerbedekkingen.; wij laten uw bedrijfsgebouw in het oog springen door nauwkeurig uitgevoerde en bijzonder duurzame schilderwerken en door het ontmossen van uw daken.;
Crea-Decor schilderwerken spanplafonds interieur decoratie.
CREA DECOR KORTRIJK. SCHILDERWERKEN - RAAMDECORATIE - SPANWANDEN - SPANPLAFONDS. Crea-Decor biedt u uitzonderlijke raambekledingen die een perfecte aanvulling zullenzijnop uw interieur. Schilderen is een vak, een kunst. Wij brengen vakmanschap en passie samen met top producten voor het beste resultaat.
Jeva-decor - Home.
Een kleuradvies persoonlijk op jouw maat. Sierlijsten en ornamenten. Plaatsen van sierlijsten en ornamenten, zowel in gips als in kunststof. Welkom op onze website. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw opdracht professioneel wordt uitgevoerd door Jeva-decor. Sierlijsten en ornamenten.
S-Decor Schilder- Decoratiewerken Bedrijfsprofiel en contactgegevens.
U wilt uw huis professioneel laten schilderen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw schilderwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare schilder die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit? U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be.
Decorateur Precisiewerk High-end kwaliteit MVS Decor.
Wij adviseren u graag over stijl en kleur. In onze showroom krijgt u een duidelijk beeld van al onze schildertechnieken en afwerkingsmogelijkheden. We combineren de afwerkingstechnieken van MVS Decor en Floorcouture voor een prachtig totaalbeeld. Kom gerust langs en laat u inspireren!
INFO - www.schilderwerkenkimdecor.be.
Kim Decor staat voor 20 jaar ervaring in kwalitatief schilderwerk, renovatie en decoratieve technieken specialisatie in behang. Voor vrijblijvende offerte, contacteer ons via de contactpagina! 0483 704 994. Renovatie buitenwerk Meer foto's' op FOTO-pagina. renovatie keuken/leefruimte Meer foto's' op FOTO-pagina.
Decor-Center schilderbedrijf raamdecoratie Lendelede.
Decor-Center werkt graag samen met u aan een thuis waarin het goed vertoeven is. We helpen u met kleuradvies, technisch advies en schilderen of behangen uw huis met de grootste zorg. Ook voor gordijnen en raamdecoratie bent u hier aan het juiste adres.
PIC reno-decor Gevelrenovatie-Betonherstel-schilderwerken.
Met oog voor veiligheid, duurzaamheid en respect voor het milieu. Algemene renovatie van sociale woonwijken en appartementen. Renoveren verbouwen van scholen, culturele- sportcentra, bedrijfspanden. Renovatie van de infrastructuur voor weg-, spoor- en waterverkeer. Bewaar historisch waardevolle monumenten voor het nageslacht.
Totaalinrichting interieur, Schildersbedrijf Torck Decor Deinze, Oost-Vlaanderen.
Al 4 generaties lang is Torck Decor een begrip in de interieurwereld. Wat begon met grootvader Torck in 1945 als een kleine schilderszaak, uitgebaat door zijn vrouw en hun 2 zonen José Rigo, groeide verder uit toen José en zijn vrouw Annie de schilderswinkel ter harte namen in 1962. Later vervoegden hun dochter Ann en haar man Frank de zaak die zij in 2002 overnamen. Vandaag de dag verzorgen Frank en zoon Jonas met hun team de uitvoering van al uw schilderwerken.

Contacteer ons