decor schilder
DKOR Schilderwerken - Jos Goessens.
Waar wij heel sterk in zijn? Imitatie van hout en marmer, kalkverf, trompe loeil, tadelakt. Bekijk alle realisaties. Jos Goessens begon 25 jaar geleden als zelfstandig schilder-behanger. Vakmanschap, authentieke werkwijze, oog voor detail en afwerking zijn kenmerkend voor het schildersbedrijf.
remeha wkk prijs
Vind een job VDAB.
Werken bij VDAB. Chat Momenteel niet beschikbaar. Bel gratis 0800 30 700 Elke werkdag van 8 tot 19 uur. Vind een job. Werken bij VDAB. Naar site werkgevers Naar site partners. Heb je een vraag? Bel gratis 0800 30 700.
Cabbeke Decor Schilder en Decoratiewerken Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangwerken en Vloerwerken.
We zijn een familiebedrijf in schilder en decoratiewerken. U kan bij ons terecht voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, behangen en vloerwerken. Wij werken in verschillende stijlen: modern, rustiek, klassiek., Elk project wordt besproken met de klant en er wordt een voorstel op maat uitgewerkt. De projecten worden ook van a tot z door ons opgevolgd. Cabbeke Decor staat garant voor het beste resultaat en tevreden klanten!
Decorateur Precisiewerk High-end kwaliteit MVS Decor.
MVS Decor maakt deel uit van Flourcouture en Phenix Total Interior. Floorcouture is gespecialiseerd in gietvloer en wandbekledingen in mortex en beton ciré. Voor onze professionele klanten en grootschalige industriële totaalprojecten rekenen we op de expertise van Phenix Total Interior.
Welkom bij Markantdecor uit Aalter.
schilder en decoratiewerken. Meer dan 30 jaar ervaring. Een dynamisch team die garant staat. voor de beste kwaliteit. Markant Decor is een schilders en afwerkingsbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring dat inmiddels wordt verder gezet door de 2de generatie.
Originele kunstwerken, muurschilderingen, schilderen ontwerpen, het Schulpen en stel decor door Boomerang Decor.
2015 Sculpting and paintworks Head of Ros Beiaard of LIER 2015 Comissioned by: Bart Callebaut. 2015 Motion Pictures Decor Plop De Peppers 2015 Studio 100 Comissioned by: Eric De Wulf/Caramba. 2015 Design and full production Studio Kzoom 2015 Comissioned by: VTM Kzoom.
Schilderwerken Limburg JC DECOR.
Ruim 25 jaar ervaring. Bent u op zoek naar een professionele schilder voor het schilderen van uw huis, winkel of bedrijf? JC DECOR, familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring, staat voor u klaar! Wij leveren een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs!
Van de kleinste tot de grotere schilderwerken - Argo Decor.
Speelse decoratieve technieken. Voor de algemene schilderwerken werken we samen met klasse leveranciers die hun producten nauwgezet opvolgen en steeds verbeteren zodoende de klanten de beste materialen krijgen voorgeschoteld. Argo Decor zorgt er voor dat deze top producten op de juiste wijze worden aangebracht.
ᐅ Decor Project uit Brussel-Stad Schilder Bedrijfsinfo!
Decor Project, schilder in Brussel-Stad. Decor Project is een schilder in Brussel-Stad in de provincie Brussel in het gewest Brussel. Het bedrijf is gevestigd op Stiénonlaan 10. Decor Project is opgericht op 01-09-2005. Decor Project is bekend onder ondernemingsnummer 875872287.
Chris Decor - Home.
Zelf aan de slag of toch maar de hulp inroepen van een expert? Gelukkig is het door Chris Decor een stuk gemakkelijker geworden. Laat je inspireren door het verrassende kleur- en materiaalgebruik in verven, behang, gordijnstof, vloerbedekking, raamdecoratie en woonaccessoires.
West-Decor bv in Evergem - Schilder- en behangwerken.
Zij steken met alle plezier de handen uit de mouwen en schilderen zorgvuldig alles om de professionele look lang te laten schitteren. De expertise van West-decor eindigt echter niet bij schilderwerken. Ook voor advies op vlak van decoratie kan u hier terecht.

Contacteer ons