behangwerken antwerpen
Behangwerken Lommel Behanger Neerpelt, Overpelt Behangwerken Mol, Balen, Hamont-Achel.
Uw behangspecialist in Limburg en Antwerpen. Bent u op zoek naar een behanger in Limburg of Antwerpen? Algemene Schilderwerken Vermeesen Eddie staat voor u klaar voor diverse behangwerken, zowel klein als groot. Voornamelijk in de ruime regio rond Lommel zoals Neerpelt, Overpelt, Hamont-Achel, Mol, Geel, Balen etc!
Behanger Antwerpen - Vergelijk 465 behangers voor uw behangwerken.
Voor verder vragen over behangwerken verwijzen we u graag door naar onze professionele behangers uit de buurt rond Antwerpen! Op zoek naar een professionele behanger uit Antwerpen om een vrijblijvende offerte te maken voor uw behang? Ontvang tot 3 offertes.
Schilder Antwerpen Alle schilders in de provincie Antwerpen.
van gyproc wanden en plafonds, vloerbekledings werken, behangwerken, ambachtelijke schilderwerken, kaleien van gevels en aanverwanten, kalkverven, patineren en polychromeren en vergulden van alle decoratieve matrialen in bladgoud. Bekijk volledig profiel. Antwerpen Antwerpen Google maps. Veldstraat 35, 2060 Antwerpen Antwerpen. Tel: 0479 65 30 01, Fax: 03 326 99 93 BTW-nr, 0871.470.863. E-mail Verfraai bvba. Website: http://www.verfraai.be: Screenshot. - Alle schilderwerken, binnen buiten. - Villa's, woningen, kantoren, winkels, hotels, trapzalen, IndustriÃle schilderwerken., - Plaatsen, opvoegen en schuren van Gyproc. - Plaatsen van behangpapier, vliesbehang, glasweefsel, enz. - Plaatsen van diverse vloerbekledingen, vast tapijt en laminaat. - kleur-, en interieur advies. Bekijk volledig profiel. Antwerpen Sint Katelijne Waver Google maps. Mechelsesteenweg 263, 2860 Sint Katelijne Waver Antwerpen. Tel: 0478/39 66 12, Fax: 015/55 27 88 BTW-nr, 0416.616.483. E-mail Industrio bvba. Website: http://www.industrio.be: Screenshot. Wij zijn een schildersbedrijf gespecialiseerd in alle binnen- en. buitenschilderwerken, alle behangwerk, alle spuitwerken en spuitplamuur.
Schilderwerken Antwerpen Professioneel Schildersbedrijf.
Linda en Hans Antwerpen. We waren op zoek naar een vakkundige behanger voor onze nieuwe woning. Binnen korte tijd ontvingen we een gratis offerte waarin onze wensen waren opgenomen. Een aantal weken later konden we al genieten van een perfect behangen woning. Bedankt Decolux voor de snelle afhandeling, de snelle service én de scherpe prijs. Zeker een aanrader. Corine en Jan Berchem. Ik heb onlangs een oude woning gekocht die ik wilde laten voorzien van een modern interieur. Het schilderwerk voor het interieur wilde ik daarbij aan een professional overlaten. De mannen van Decolux hebben me fantastisch geholpen in het kiezen van de juiste kleurencombinaties.
D.H.K. Schilderwerken Behangwerken, tapijttegels te Beerse, Turnhout, Merkplas, Antwerpen.
zowel binnen als buitenshuis in regio Noorderkempen. Ik sta u bij met gepast kleuradvies wanneer u uw interieur wil herinrichten. Bovendien voer ik eveneens decoratiewerken uit die uw woning nieuw elan geven. Uw huis opfrissen begint bij Schilderwerken D.H.K. schilderwerken, onder andere met Sigma-verven behangwerken algemene decoratie kleuradvies.
Van Ravestyn Toon Schilder en behanger Merksplas, Turnhout.
0477 49 51 97. SCHILDER EN BEHANGER VAN RAVESTYN TOON UIT MERKSPLAS. 0477 49 51 97. xml version"1.0" encoding UTF-8? xml version"1.0" encoding UTF-8? Schilderwerken en behangwerken in Merksplas, Turnhout, Hoogstraten en Rijkevorsel? Contacteer familiebedrijf Van Ravestyn Toon voor kwaliteit! VAN RAVESTYN TOON: SCHILDER EN BEHANGER VAN VADER OP ZOON. Perfect uitgevoerde schilderwerken of behangwerken in regio Merksplas, Turnhout, Hoogstraten, Rijkevorsel of omgeving, dat moet het resultaat van schilder-behanger Van Ravestyn Toon zijn. In heel de provincie Antwerpen verzorgen wij al uw binnenschilderwerken, buitenschilderwerken en behangwerken met passie en zorg.
Behanger Antwerpen? - Expert in behangwerken Scherpe prijzen!
Vergelijk deze offertes maximaal vijf op basis van prijs en aanbod, en kies voor de behanger uit Antwerpen die bij u past! Wat kost een behanger? De kosten voor de inzet van een behangwerken expert hangen af van een groot aantal factoren.
L&L schilder- en behangwerken Hoevenen, Antwerpen Home.
1 2 3 4 5 6. Schilder- en behangwerken L&L. Behalve decoratie- en schilderwerken voor woningen en bedrijven, kan u bij ons te recht voor alle soorten vloer- en wandafwerking en dat zowel voor privé-woningen, winkels, restaurants, kantoren en bedrijfsgebouwen, alsook gemeenschappelijke plaatsen van appartementsgebouwen. Bij het schilderen van buitenmuren moet heel wat aandacht worden besteed aan de voorbehandeling om tot een duurzaam en kwalitatief resultaat te komen. De voorbehandeling is een cruciale stap wanneer de gevels een opknapbeurt moeten krijgen. Bovendien speelt de ligging van de muren ten opzichte van zonnestand een belangrijke rol. Met respect voor uw interieur worden alle vloeren en meubelen steeds met zorg afgedekt, alvorens onze werkzaamheden te starten. Kortom, wij houden van perfectie, en zijn pas tevreden wanneer u als klant 100 tevreden bent. Heeft u interesse in een prijsofferte, dan kan u ons steeds bellen of mailen voor een afspraak. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Naast de schilderwerken heeft schilderwerken L&L zich gespecialiseerd in totaalprojecten voor elk interieur.
Behangwerken.
Vragen over uw behangwerken? Zoekt u een professionele behanger of wilt u graag weten of wij een bepaalde collectie in huis hebben? Een mailtje sturen volstaat om op uw vragen te antwoorden. Wij zijn gevestigd in de provincie Antwerpen te Boom, ook gekend als de Rupelstreek.
Behangwerken in Antwerpen, behanger Ian Steppe.
Drie generaties kwaliteit, service en perfectie. Behanger met ervaring gezocht? Behang kan uw interieur maken of kraken. Met het juiste behangpapier brengt u meteen karakter en klasse in huis. Laat uw behangwerken over aan een vakman die van aanpakken weet: Ian Steppe verzorgt al uw behangwerken in Antwerpen, met een professionele service, proper werk en mooi eindresultaat. Of het nu gaat om een of meerdere accentmuren of een volledig interieur: elk project werken we af met dezelfde hoge standaard. Hierbij kunnen we u ook advies op maat geven. Alle soorten behang, ook fotobehang. Wij hebben een jarenlange ervaring in behangwerken, met een breed scala aan behangpapier. Hierbij combineren we vakmanschap met de laatste trends. Zo zijn we ook vertrouwd met fotobehang, ideaal voor die extra personal touch. Het is onze passie om u te helpen uw woning te transformeren die uw wensen en smaak in de verf zet. Ons oog voor afwerking en finesse onderscheiden ons van andere behangers. Naast behangwerken zijn we ook gespecialiseerd in schilderwerken binnenshuis en vloerbekleding.
Behangwerken - SchilderWerkenBertelle.be Algemene Schilderwerken.
Door onze ruime ervaring, van inmiddels meer dan 20 jaar, zijn wij in staat om zowel moderne als traditionele technieken toe te passen voor al uw binnen behangwerken. Bij de keuze van de toe te passen materialen houdt Schilderwerken Bertellenaast uw wensen, rekening met: kwaliteit van afwerking, duurzaamheid, prijs, veiligheid en het milieu.

Contacteer ons