zelfstandig schilder
Zijn schilders een uitstervend ras? Mooiste" beroep dat er bestaat WOON. hln.be. Weer. TV-Gids. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Volledig scherm. Volledig scherm. HLN logo. Facebook. Quote.
Bouwsite Livios ging op werfbezoek bij familiebedrijf Schilderwerken Vanbriel en vroeg het aan vader Sus 55 en zoon Jelle 30. Redactie 22-05-19, 11:00: Laatste update: 22-05-19, 12:31: Bron: Livios. Minder interesse in opleidingen. De interesse in schildersopleidingen is de voorbije jaren sterk gedaald. Vroeger zeiden je ouders al snel: leer een stiel, dan verdien je goed je boterham en kan je meteen aan de slag, zegt Sus. Nu willen jonge mensen eerst studeren, en de ouders moedigen dat aan. Dat kan je ze natuurlijk niet kwalijk nemen. Schilderen is zwaar werk, net als veel andere jobs in de bouwsector. Bovendien bleven mensen vroeger vaak in hun eigen dorpskern. De ene werd bakker, de andere slager, en iemand anders werd schilder. Nu is dat minder vanzelfsprekend: mensen gaan veel sneller in Brussel of Antwerpen aan de slag. Lees hier of jij geschikt bent om te werken in de bouw.
zelfstandig schilder
Schilder Bredene Dries Doom.
Uw ervaren schilder met passie voor het vak. Zaakvoerder en zelfstandig schilder Dries Doom leidt zijn bedrijf op een succesvolle manier naar tevreden klanten en piekfijne schilderwerken. Vanuit Bredene kan u de zaak inschakelen voor de meest uiteenlopende schilderopdrachten in de streek van West-Vlaanderen.
Zelfstandig Schilder - Rotterdam - MACH-IP.
Zelfstandig Schilder - Rotterdam. Je gaat te werk als zelfstandig schilder. Je maakt deel uit van een groter onderhouds- of renovatieteam. Opdrachtgevers zijn verdeeld over de regio Zuid-Holland en de opdrachten variëren tussen mutatiewerk, groot onderhoud, nieuwbouw en particuliere werken.
Algemene Schilderwerken Maarten Mertens - Home.
Jozef Reynierstraat 3, 2990 Wuustwezel - Antwerpen. bij algemene schilderwerken Maarten Mertens. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Neem contact met ons op! een beetje uitleg. Ik ben Maarten Mertens. Na mijn opleiding hout in het Gitok te Kalmthout ging ik werken als schilder en kon zo mijn kennis opdoen bij een zelfstandige ondernemer te Sint-Job. Later ging ik werken als verkoper adviseur bij de Waal verf. Na het behalen van mijn diploma richtte ik mijn eigen firma op en ging aan de slag als zelfstandig schilder en behanger.
Bonny.
Na mijn studies, in de richting schilder en decoratie, met vrucht te hebben behaald, ben ik als zelfstandig schilder aan de slag gegaan. Sinds 2009 doe ik mijn job met hart en ziel! Mijn taken bestaan voornamelijk uit schilderwerken binnen en buiten, beitsen of lakken van al het buitenwerk. Verder behang ik ook, zowel klassiek behangpapier, vliespapier als glasvezel.
Zelfstandig Schilder jobs in België Careerjet.
Plaats een job. Zelfstandig Schilder jobs in België. Pistoolschilder CNH Zedelgem 2 of 3 ploegen €17,18/u., Voor onze klant te Zedelgem, de N1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines, zijn wij op zoek naar pistoolspuiters in 2 of 3 ploegensysteem.
Schilderwerken Van Herreweghe Filip.
Neem vrijblijvend contact op met ons of. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hoe het begon. Zaakvoerder Filip Van Herreweghe uit Melle is reeds 20 jaar zelfstandig schilder, maar zijn liefde voor het vak gaat nog veel langer terug.
15 jaar Kurt Vens: nieuwe naam, nieuw logo - VENS Waasmunster.
15 jaar Kurt Vens: nieuwe naam, nieuw logo. Schilderwerken VENS: schilderen, behangen en inrichten. Een totaalconcept van ontwerp tot uitvoering en afwerking. Een naam die meer omvat en wijst op een vast team schilders, behangers en inrichters. Kwaliteit en ervaring gaan hand in hand. Ons 15-jarig bestaan wordt dan ook gevierd in stijl: nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe toonzaal, nieuwe bestelwagens en nieuwe website. Wij stellen graag ons totaalconcept voor: VENS: schilderen - behangen - inrichten. 15 jaar Kurt Vens: Nieuw totaalconcept. Kurt startte in 2003 als zelfstandig schilder.
Schilderwerken Geert Pieters - Voor al uw schilderwerken, muur- en vloerbekleding en decoratieve technieken.
Onder Paul heeft Geert veel ervaring opgedaan, waarbij hij zelfs de verschillende zalen in het Parlement mocht schilderen! Na 15 jaar besloot Geert zelfstandig schilder te worden in bijberoep en aangezien het werk zich maar bleef opstapelen is hij uiteindelijk zelfstandig geworden.
Meer dan 30 jaar schilderservaring Decoratiewerken Smets Retie.
Zelfs als zelfstandig schilder bleef Gunter zich nog jarenlang bijscholen in avondonderwijs, waardoor hij zich nu een gediplomeerd meester-fijnschilder mag noemen met meer dan dertig jaar ervaring op de teller. Op een kasseiweg kunt ge geen goed werk leveren. Deze uitspraak herhaalde vader Jozef Smets vrijwel dagelijks tegen zijn zoon Gunter.
Over - Schilderwerken Decoratiewerken Eskens Guy.
In de loop der jaren heb ik mij kunnen specialiseren in verschillende traditionele en moderne schilder technieken. Toch miste er bij deze job iets. De weg naar mijn eigen creativiteit. De grote reden dat ik de stap heb gezet om mij als zelfstandig schilder/decorateur te vestigen in Beerse.

Contacteer ons