schildersbedrijf antwerpen
ᐅ Schilder Antwerpen-Stad - Alle 72 schilders 2022 op rij!
Je kunt elk vertrek in huis laten sausen door de schilders, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om slechts één vertrek te laten verven. Onder de binnenschilderwerken vallen onder andere deze werkzaamheden.: Muren schilderen: met een nieuwe kleur krijgt het vertrek direct een andere uitstraling. Dit kost ongeveer €15,-, tot €20,-, per vierkante meter. Het plafond sausen: geeft elk vertrek een fris uiterlijk. De kosten voor het plafond sausen liggen rond de €15,-, tot €20,-, per vierkante meter. Trap schilderen: dit is een klus waar veel mensen tegenop zien. Schakel een schildersbedrijf in! De kosten liggen rond de €15,-, tot €20,-, per traptrede. Het schilderen van het trapgat kost gemiddeld €300,-, tot €1000,-., Binnendeuren lakken: schakel een schildersbedrijf in voor het verven van de binnendeuren en jouw vertrek krijgt een compleet ander uiterlijk. De kosten liggen rond de €70,-, tot €110,-, per deur. Schilder Antwerpen-Stad gezocht? Vergelijk gratis offertes! Vergelijk schildersbedrijven en kies de vakman met het beste aanbod! Start gratis offerteaanvraag! Schilder voor buitenschilderwerken.
schildersbedrijf antwerpen
Schilderwerken AS.
Schilderwerken AS is een schildersbedrijf uit wilrijk met oog voor detail, kwaliteit en creativiteit. Uw interieur en gevels worden tot in de puntjes en met de grootste zorg afgewerkt. Van het eerste bezoek, tot de uiteindelijke oplevering wordt uw project met de grootste zorg behandeld, met bijhorend kleur- en verfadvies en een overzichtelijke en eerlijke offerte. Meubels, vloeren, ramen en andere elementen in huis worden met de grootste zorg behandeld en beschermd. Zowel particulieren als bedrijven, in de hele provincie Antwerpen, Vlaams Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg kunnen bij ons terecht.
gevelrenovatie antwerpen
desuperschilders schilderwerken - Mechelen - Antwerpen - Lier - Leuven en daarbuiten.
Uw opdracht komt dus altijd goed uit de verf. Wij zijn gevestigd in Mechelen, Lier, nabij Leuven in de provincie Antwerpen maar werken ook daarbuiten! Onze schilders zijn vakbekwaam en klantgericht. Onze aanpak is kwaliteit leveren door vakbekwaam, klantgericht, servicebewust, veilig en verantwoord te werken. Onze schilders denken met u mee en geven u schilderwerken al onze aandacht zodat het eindproduct op alle fronten aan de wensen van de klant voldoet. Jong en dynamisch schildersbedrijf voor al uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Desuperschilders is een jong en dynamisch schildersbedrijf dat garant staat voor een hoogstaande afwerking met oog voor detail. Ons werkterrein omvat zowel privé-woningen als zakelijk en zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk met eersterangsproducten en topcoatings en de beste verfmerken die zorgen voor een duurzaam en optimaal resultaat. Uiteraard kunt u rekenen op onze flexibiliteit, orde, netheid en een vlot verloop van de werkzaamheden. Vraag hier uw prijsofferte aan. Vriendelijke schilders met oog voor detail. Aangenaam verrast door de nette manier van werken en de prijs! Nadien laten ze ook je huis proper achter. Steven Henderickx 01/08/2019. Prima werk-vlotte afhandeling-prijs ok. Paul Van Hamme 06/06/2019. Goede voorbereiding, en super afwerking.
Schilder Antwerpen Alle schilders in de provincie Antwerpen.
Bekijk volledig profiel. Schilderwerken Van Looy K. Antwerpen Onze Lieve Vrouw Waver Google maps. Berlaarbaan 329, 2861 Onze Lieve Vrouw Waver Antwerpen. Tel: 0474 38 68 01, Fax: - BTW-nr, 0834646297. E-mail Schilderwerken Van Looy K. Algemene schilderwerken binnen en buiten.
Pools Schildersbedrijf Binnen- buitenschilderwerken Antwerpen.
Schilderwerken, behangen en renovaties. Als schilder uit Antwerpen is Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski er voor uw binnenschilderwerken en buitenschilderwerken. Naast schilderen kan Pools Schildersbedrijf u ook verder helpen met renovatiewerkzaamheden, spuitwerkzaamheden of het behangen van uw woning. Schilderwerkzaamheden in Antwerpen.
ᐅ Schilderwerken Antwerpen Schilders voor buiten en binnen! 2022.
Buitenschilderwerken in Antwerpen. Schilder gezocht: waar op letten? Wat is een winterschilder? Kan ik premie ontvangen voor schilderwerken? Gratis schilder offertes aanvragen. Waarom een schildersbedrijf in Antwerpen inschakelen? Er zijn nog steeds veel mensen die denken dat schilderwerken in Antwerpen eenvoudig zelf uit te voeren zijn.
Bozart Schilderwerken - Kapellen - Brasschaat - Schilde - Hoevenen - Stabroek.
Schilderwerken kapellen antwerpen. Zandstralen en schuren. Wij verzorgen uw binnen- en buitenschilderwerken in Kapellen, Brasschaat, Schilde, Hoevenen, Stabroek en omstreken. Door onze expertise en het gebruik van hoogwaardige producten staan we garant voor een kwalitatieve afwerking. We willen enkel tevreden klanten!
Schilderwerken Antwerpen - Offerte schilderwerk.
Met kennis van professionele verven en coatings mag je van Van Roy schilderwerken steeds een perfect eindresultaat verwachten. Geen wazige plekken op de muur, geen opgedroogde verfdruppels., Advies verf- schilderwerk. Heb je een schilderproject in gedachte en heb je geen tijd om zelf borstel en penseel in de hand te nemen? Of weet je niet welke kleurencombinatie best bij je interieur past? Van Roy geeft zijn klanten graag verfadvies op maat. Neem vrijblijvend contact met de schilder op. Wens je beroep te doen op een professionele schilder, maar wil je toch eerst een idee van de kosten? Graag maakt Van Roy je een gedetailleerde offerte m.b.t. de gewenste schilderopdracht. Professioneel schilder Van Roy Schelle Antwerpen - Offerte schilderwerk.
Schilder Antwerpen Algemene schilderwerken W&W Interior.
S childer Antwerpen. Kleine en grote schilderwerken. Binnen- en buitenschilderwerk. Schilderwerken tuinhuis of poolhouse. Lakwerk op verschillende ondergronden. Naast algemene schilderwerken kunnen wij u ook professioneel kleuradvies aan huis aanbieden. We vertrekken van jouw stijl en kleurvoorkeur en gaan dit finetunen. Iedere ruimte wordt bekeken en hieruit stellen wij een concreet plan op. We behouden hierbij oog voor een harmonieus geheel en bestaande elementen. Hebt u echter zelf geen inspiratie, geen probleem! Met een moodboard kun je namelijk in één oogopslag zien of iets wel of niet tussen de rest past qua kleur, structuur, vorm en stijl. Gratis kleuradvies bij overeenkomst. 10 jaar kleur garantie. Wij gebruiken voor het schilderen van Uw interieur de kwaliteitsverf en de verfsystemen van BOSS paints. BOSS paints is uw garantie voor kleur, onderhoud en duurzaamheid. S childer Wesley Reestman verzorgt uw schilder- en decoratiewerken in Antwerpen en omstreken. Bent u op zoek naar een ervaren schilder in Antwerpen?
lᐅ Schilderwerken Antwerpen Kosten 2022 mogelijkheden!
De schilders zullen in eerste instantie de buitenmuur controleren en indien nodig repareren en reinigen alvorens de schilderwerken van start gaan. Schilderwerk op de gevel van uw woning in Antwerpen kost gemiddeld €20,-, tot €40,-, per m. Schakel een vakkundige schilder uit Antwerpen in!
Industriële schilderwerken - Industriële straalwerken - Metallisatiewerken - Bedrijven - Brandwerend behandelen van staal - België - ASIB bvba Antwerpen.
Bedrijven in de industriebouw en burgerlijke bouwkunde doen beroep op ASIB bvba uit Antwerpen voor industriële schilderwerken, industriële straalwerken, brandwerende coatings en metallisatie-werken overal in België en zelfs in het buitenland. ASIB bvba is dé specialist in brandwerende coatings en schrijft jaarlijks meer dan 300 succesverhalen.

Contacteer ons